Į ką atsižvelgti perkant komercines patalpas Vilniuje?

Komercinės patalpos Vilniuje gali būti ne tik įvairių dydžių, įrengimų, bet ir kainų, todėl pasirinkti neretai yra be galo sudėtinga. Pateikiame kelis patarimus, kaip lengviau pasirinkti reikiamas patalpas ir net sutaupyti.

Rajonas

Komercinės patalpos Vilniuje gali būti šiek tiek pigesnės, jei pasirinksite jas prastame rajone. Pavyzdžiui, jei tame rajone daug nusikaltimų, nekilnojamas turtas bus šiek tiek pigesnes. Tačiau, ar verta pirkti patalpas tokioje vietoje? Vargu, ar verta. Verčiau rinktis patalpas, kurios būtų ne tik saugiame, bet ir tame rajone, kuris būtų arčiau miesto centro. Tokiu būdu nereikės nerimauti, jog bus sunku rasti klientų ar darbuotojų.

Plotas

Komercinių patalpų kaina priklauso nuo pločio. Nuo to priklauso ne tik, ar brangiai mokėsite už patalpas, bet ir kokia bus šildymo kaina. Tad jei norite, kad patalpos būtų ekonomiškos, neskubėkite pirkti ir pagalvokite, kokia talpa bus jums idealiausia.

Paskirtis

Nepamirškite pasidomėti, kokia yra perkamų komercinių patalpų paskirtis. Tai padės ne tik greičiau, bet ir lengviau pasirinkti tai, kas jums tiks ir patiks.

Įrengimas

Norint, jog komercinės patalpos Vilniuje jums idealiai tiktų, turite atsižvelgti į tai, koks jų įrengimas. Praktiškiausia rinktis patalpas, kuriose yra dalinė apdaila. Tokiu atveju teks tik atlikti nedidelius darbus, kad užbaigti jų įrengimą. Naudinga rinktis patalpas ir tuomet, kai jos neįrengtos. Kartais tokiais atvejais galima sutaupyti, nes įmanoma pasirinkti pigesnes medžiagas įrengimo metu. Na, o dar vienas variantas – rinktis įrengtas patalpas. Jis nėra tinkamas tiems, kurie turi aiškią viziją, kaip turi atrodyti įrengtos patalpos, greičiausiai jiems teks pirkti neįrengtas patalpas ir įrengti pagal poreikį.

Kaina

Akivaizdu, kad kitas labai svarbus kriterijus – kaina. Nuo to priklauso ne tik tai, kokias komercines patalpas reikės rinktis, bet ir kiek liks jų remontui. Tad neskubėkite rinktis ir ieškokite varianto, kurio kaina bus ne per didelė.

Aukštas

Kai kuriems svarbu ir tai, kuriame aukšte bus komercinės patalpos. Jei bus laikoma brangi technika, kartais 1 aukštas nėra praktiškiausias variantas.